Last preparations

AK: The last preparations are done, just encountered one problem (of course), the LOTR-films wont copy on to my harddrive because they’re too big :-/ But this is by no means a crisis. Thanks to Harald I have lots of 24 to watch on the plane, and my harddrive is full of other stuff as well. In addition, thanks to Kristin, we have some GENI-games (question card game) and the plane will have some entertainment as well. I also brought the last HP book to read again. It’s heavy, but worth it.

Thanks to Lars “my” backpack doesn’t weigh a thing on it’s own. He lent me one of his great lightweight backpacks :-)

The suitcases are packed, I’ve double checked that I have all the cables and chargers and whatnots, so hopefully we wont have a problem charging and emptying cameras etc.

Passport, money, ticket – check

Everything else is fixable ;-) Goodnight.

 

"Everything is under control"

 

Norwegian:

AK: De siste forberedelsene er ferdig, støtte bare på ett lite problem (selvfølgelig), harddisken min vil ikke godta LOTR-filmene fordi filene er for store. :-/ Men dette er absolutt ingen krise. Takket være Harald har jeg masse 24 å se på flyet, og harddisken min er full av annet ræl også. I tillegg har vi, takket være Kristin, et par-tre mini GENI-spill og vi regner med at flyet har litt underholdning også. Jeg valgte å ta med den siste HP boka og, den er tung, men vel verdt det. Takket være Lars veier sekken “min” ingenting i seg selv. Han lånte meg en av de superlette sekkene sine :-)

Koffertene er pakket, jeg har dobbeltsjekket at jeg har med alt av kabler og ladere og dill, så vi får forhåpentligvis ingen problemer med å lade og tømme kameraer etc.

Pass, penger, billett – check

Alt annet kan ordnes der nede ;-) God natt.

Packing

Tags: , ,

5 Responses to “Last preparations”

  1. Marianne says:

    GOD TUR!!!!!!!!!!!!!!

  2. Barbro says:

    Anne Kare,jeg vet du kommer til å hate meg for dette, men du har skrevert “way” feil, det skal være “weigh”. Og eneste grunnen til at jeg tør å påpeke det er at du er tusenvis av mil unna og kan ikke slå meg. :P

  3. Andreas says:

    Marianne: Takk :-D

    Barbro, jeg vet du kommer til å slå deg selv for dette, men jeg heter Anne Karen ;-) (Dessuten skal det være mellomrom mellom komma og ordet som følger).

  4. Sunniva says:

    Hvor er “like” knappen for de to siste innleggene?
    Oh, god tur ;)

  5. Øyvind says:

    Hei hå!! Nå er dere endelig på tur :D Høres ut som dere har tatt forberedelsene seriøst, så tipper dere har hatt en super flytur. AK, du burde såklart også hatt en sånn “kindle” fra Amazon, så hadde du sluppet å dra på den tunge HP-boka, og i tillegg hatt tusenvis av andre bøker tilgjengelig ;) Men.. det blir vel på neste tur tenker jeg :)

    Blir spennende å følge med på eventyrerne framover! Ha en fortsatt god tur! :D

    ø/